De ce Retailbook?

Cumparatorii se plictisesc mai repede decat consumatorii. Asta am invatat dupa 10 ani de retail. Ce ne face sa cumparam? Cum devine un comerciant mai interesant decat ceilalti? sunt intrebari la care ne putem raspunde daca suntem aproape de business si cu simtul realitatii.

sâmbătă, 9 iunie 2012

Marketing 360 - un eveniment marca Evensys - 13-14 iunie



Pe 13 si 14 iunie are loc conferinta Marketing 360, eveniment anual organizat de Evensys si dedicat domeniului de marketing per ansamblu.
Pentru mine aceasta conferinta inseamna un eveniment care acopera aproape complet toate zonele de interes ale marketing-ului, de la consumer insights la strategii de publicitate.
Va citez din mesajul trimis de ei are sunt punctele de atractie ale acestui eveniment si pe care vi le pot confirma, am mai fost prezenta la o editie trecuta:

 Evolutia  investitiilor in social media
In 2011, 37% dintre companii au directionat catre activitati legate de social media intre 1 si 15 procente din bugetul lor de marketing si comunicare, in vreme ce 21% au alocat intre 25 si 100%, spune un studiu al GfK Romania, care va fi prezentat miercuri la Marketing 360 (www.marketing360.ro). 


O super-echipa de marketing
Peste 10 specialisti in marketing si advertising vor vorbi la eveniment despre inovatie si marketing integrat, fidelizarea consumatorilor si tactici noi de promovare. Mai mult, vom avea acces in culisele unor campanii cunoscute pe plan local.
http://www.mk360.ro/2012/vorbitori.php


Training avansat de marketing
In a doua zi a evenimentului, va avea loc cursul "Integrated MArketing Communications to Build Brand Equity, sustinut de catre Dr. Ana Cruz, profesor de Brand Management la University of Sheffield. Participantii vor descoperi cum pot utiliza inovatia in marketing pentru a intalni nevoile consumatorilor si ce inseamna un plan strategic de succes.
http://www.mk360.ro/2012/workshops.php


Cele mai bune campanii din lume
La final de zi, va fi o sesiune speciala ce prezinta cele mai bune spoturi si campanii de advertising si marketing din lume, intr-un joc interactiv cu audienta evenimentului. Cine ghiceste cele mai bune campanii in Cannes Predictions are sansa sa castige o calatorile la festivalul Golden Drum in Slovenia.
http://www.mk360.ro/2012/cannes.php


Mai aveti timp sa va inscrieri, dati click AICI pentru detalii.

Voi fi prezenta si eu la acest eveniment si voi incerca un live blogging ca de obicei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu