De ce Retailbook?

Cumparatorii se plictisesc mai repede decat consumatorii. Asta am invatat dupa 10 ani de retail. Ce ne face sa cumparam? Cum devine un comerciant mai interesant decat ceilalti? sunt intrebari la care ne putem raspunde daca suntem aproape de business si cu simtul realitatii.

luni, 20 iunie 2011

Umanizarea comertului....si povestea continua

Imi doresc sa am material din plin sa scriu despre acest subiect. Umanizarea comertului sau intoarcerea la magazinul din colt, cel aproape de casa si care iti aduce ce ai nevoie.
Astazi vreau doar sa punctez o mare bila alba pentru magazinul Mega Image de pe 1 Mai, cel cu etaj.
Au facut o treaba extraordinara dedicand un spatiu generos si placut unui raion de delicatese, de lucruri mai rafinate sau mai "bio", un raion dedicat sa ne mai gasim un punct de confort la cumparaturi si sa zambim avand in acelasi timp papilele gustative pregatite pentru ceva bun.



E adevarat ca acum nu prea ne mai permitem sa mergem la restaurant si atunci de ce sa nu mai facem cate o mica escapada culinara mai la indemana??
In acest nou raion de delicii gasesti de la ciocolata neagra in toate combinatiile, marca proprie Mega Image, mai exact Delhaize pana la ulei de masline cu diverse arome sau sticle de vin de colectie sau din serii deosebite, mustar rafinat, paste de diverse feluri, biscuiti bio si ...multe altele, aaa...sa nu uit de ceaiuri.

Si inca o biluta alba, dau un diminutiv pentru ca e vorba de raionul de bebe unde la capitolul hainute de bebe sunt foarte multe lucruri de la Rombaby , adica hainute foarte practice si extrem de ieftine fara a fi proaste. Adica lucruri esentiale de care ai nevoie uneori si de 10 ori pe zi si pe care nu poti sa le cumperi numai de la magazine de marca unde un body de bebe ajunge sa coste cat un top pentru tine ca mama.  Si nu sunt 100 de feluri, ci putine si bune si practice, chestii usor de scos de pe  bebe si usor de imbracat.

Asadar se poate face comert de proximitate care sa respecte si clientul si buzunarul lui si sa-i lase si un nice feeling.

Mega Image, in seara asta chiar ai fost un vecin bun!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu